Vinst för herrarna borta mot Norrala!

22 APR 2018 14:36
Herrarna vann bortamatchen mot Norrala IF i division 3 södra Norrland. Slutresultatet skrevs till 1-6, efter halvtidsresultatet 0-2.
  • Skapad: 22 APR 2018 14:36

Den första halvtimmen var relativt jämn, men Årsunda skapade de flesta farliga lägena. Norrala hade dock några fasta situationer som var farliga. Efter 40 min får Årsunda en hörna som ser ut att bli för lång, men i bortre delen av straffområdet stod Emil Hodin placerad och drog på en volleykanon i det bortre krysset. Definitivt kandidat till "årets mål". Bara någon minut efter så utökar Daniel Bernhardsson ledningen efter en tilltrasslad situation på en hörna.

Under andra halvlek var spelet relativt jämnt, men Årsunda skapade chanser, det gjorde inte Norrala. 0-3 återigen i samband med hörna. Wille Haaranen krutar i en retur på halvvolley. 0-4 i minut 71, Emil H snor bollen från en mittback, rundar målvakten och slår in den. 0-5 Pelle Hansson slår en smörpassning till Henrik Löfstrand som rundar målvakten och placerar in den. 79 min 1-5. I minut 89 fastställer vi slutresultatet och Emil Hodin gör sitt tredje för dagen efter en solorajd över hela Norralas planhalva. Ett rättvist resultat. Stort tack till de tillresta Årsundasupportrarna. Det värmer med blågult stöd från läktarna.

Nästa match är hemma mot Edsbyn 28/4. Tid och plats är fortfarande osäkert då det för tillfället går att angla på Årsunda IP.

Skribent: Adm