Hoppa till sidans innehåll

Storförlust för herrarna

06 JUN 2018 22:12
Herrarna förlorade hemmamatchen mot Kvarnsvedens IK med 1-7 (0-5). Målskytt för hemmalagetvar Henrik Löfstrand
  • Skapad: 06 JUN 2018 22:12

Herrarna tog på nationaldagen emot serieledande Kvarnsvedens IK hemma på IP. Vi hade också denna match flera spelare borta på grund av studentfirande och annat. Redan i den 9:e minuten fick vi kapitulera då en nick, touchade en hemmaspelare, ändrade riktning och blev otagbar för Jonas Norlin Boox i hemmamålet. Kvarnsveden hanterade det ojämna underlaget på ett bra sätt och drevs på av mittfältsmotorn Rasmus Lindgren. Kvarnsveden tog sig fram på kanterna och hittade in till många avslut. I halvtid var ställningen 0-5 till gästerna och det såg uppgivet ut i hemmalaget.

I andra halvlek gjorde Kvarnsveden några byten och de blågula repade mod, vilket gjorde att spelet jämnades ut lite. Kvarnsveden kunde dock gå ifrån till 0-7 innan vår notoriske målskytt , Henrik Löfstrand kunde tröstmåla och fastställa slutresultatet till 1-7. Bäste spelare i hemmalaget var Tobias Löfgren

Det är bara att glömma den här matchen och blicka fram mot det viktiga Gästrikederbyt mot Hille, som spelas hemma på IP 15:e Juni.

Skribent: Adm
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Årsunda IF - Fotboll
Främlingshemsvägen 21
81173 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290096
E-post: This is a mailto link

Se all info