Första träningsmatchen för damerna

22 MAR 2017 12:33
Första träningsmatchen för damerna resulterade i en förlust med 3-0
  • Skapad: 22 MAR 2017 12:33

Igår var det dax för första träningsmatchen mot Gefle IF i Ockelbo. 13 tuffa tjejer kommer till start, lite sjukdomar o jobb gör att vi är lite för få speciellt med tanke på att det är första matchen. Maja Flodman och Agnes Bernhardsson gör sina första seniormatcher och får mycket speltid och sköter sig jättebra!. 0-0 i paus, mycket bra försvarsspel där GIF inte har någon riktigt vass målchans. Även vi har svårt att skapa några riktig bra chanser mest pga av att vi är lite slarviga i vårt passningsspel, inte så konstigt när det är första matchen.

I andra byter GIF in några riktig vassa spelare samtidigt som vi, full förståeligt börjar bli trötta så då orkar vi inte riktigt utan GIF gör full rättvist 3 mål.

På plus sidan: Den fantastiska vilja o moral tjejerna visar. Många springer mycket mer än de borde orka! Bra jobbat!

Förbättringspotential: Passningsspelet!  Vi har ett hafsigt passningsspel vilket gör att vi får jobba jättehårt för att ta tillbaka bollen och får alldeles för korta anfall!

Som sagt första matchen avklarad, så några träningspass på det här, så sitter passningarna lite bättre nästa match 🙂 // Ledartrion

Skribent: Adm