Vinst mot Stensätra i träningsmatchen

02 APR 2015 21:08
Årsunda vann kvällens match med 2-0 (2-0) efter mål av Oskar Vejlo och Martin Andersson.
  • Skapad: 02 APR 2015 21:08

Bilder från matchen

Årsunda IF - Stensätra IF 2-0 (2-0)

Målskyttar: Oskar Vejlo, Martin Andersson

Laget: Niklas Lindkvist, Jonas Garcia Persson, Andreas Ekberg, Oskar Vejlo, Elias Gärdh, Henrik Pedersen, Albin Bjelkedahl Haarnanen, Mikael Mannkvist, William Haaranen, Martin Andersson. Avbytare: Felix Friman, Henrik Norrback Pedersen, Carl-Henrik Olsson.

I och med kvällens match så är åtta av försäsongens tio matcher avklarade. Vinst i sju av dem och en oavgjord och där Årsunda nu inte släppt in ett mål på över 400 spelade minuter. Senast en boll fick hämtas bakom målvakten var i DM-matchen mot Gestrike Hammarby.

Tränare Jerry Haaranen var nöjd med allt utom sista åtta minutrarna av andra halvlek då det Stensätra helt tog över. Det vackra andra målet var som taget ur Jerrys röda anfalls-skolbok med anfall längs kanten, inlägg och mål. Nu väntar några dagar av äggätande innan det är match igen på måndag, denna gång mot SAIK.