Valbo - Årsunda

13 SEP 2010 21:32
Flickor div. 3
  • Skapad: 13 SEP 2010 21:32

En mycket tidig match på Åbyvallens B-plan ute i buschen. Årsundas tjejer var för dagen något reducerad då Målis-Maria var sjuk och Linnéa Andersson fick damma av och plocka fram sina målvaktstalanger. Linnéa gjorde en lysande insats i målet, räddade flera farliga målchanser.

Årsundabrudarna var riktigt taggade trots att de hade varnat för att den tidiga matchstarten skulle kunna sätta käppar i hjulet för dem. De var på tå hela första halvlek och gav Valbo en rejäl match. Emilia kunde dessutom nicka in kvitteringsmålet 1-1 på en hörna som las av Fanny.

Tyvärr blev det ett lyft för Valbobrudarna som direkt efter avspark satte 2-1 vilket var ställningen i paus. I andra halvlek kom Valbo ut med den nyvunnen gaist och satte fart på bollspelet. Resultatet skrevs så småningom till 6-1.

Skribent: Annica Andersson