Utvecklinglaget tillbaka på banan, vinst mot Jädraås AIK

17 SEP 2014 20:31
Efter en riktigt usel insats mot Storviks IF i veckan så studsade laget tillbaka och besegrade Jädraås AIK hemma med 2-1 (1-0)
  • Skapad: 17 SEP 2014 20:31

Mårten Wester gör en bra match och bidrar med mycket positivt snack!

Några bilder från matchen

Ett mycket bättre spel ikväll, där man framför allt tog jobbet och hade lite attityd. Första halvlek var lagets bästa då man hade det mesta. Mikael Mannkvist gjorde 1-0 ungefär kvarten spelad. I andra blir det mera långa bollar och efter en period och Jädraås fick ha mera boll. Årsunda skapar dock många flera chanser, och borde gjort flera mål innan Emil Hodin till slut satte 2-0 målet.

Jädraås svarade direkt efter och reducerade till 2-1. Chansen att kvittera i matchens slut rann ut i ingenting och det var rätt för man var inte värda oavgjort.

Årsunda kom till start med många ungdomar och de spelare som stack ut för kameramannen idag (många var bra) var Elias Gärdh med klokt och tufft spel. Jesper Kujanpää gör en otroligt bra match (Bästa i Årsundatröjjan enligt tränaren) som högerback. Mårten Wester i målet utan misstag och bidrar framför allt med ett bra snack och det är precis det som ungdomarna behöver.

Nästa match för utvecklingslaget är på Lördag klockan 11.00 på Årsunda IP. Då möter laget Brynäs IF/FK. Det borde bli en jämn match då lagen ligger brevid varann i tabellen.