Utklassning på Måsbergets IP när P15 gick vidare i DM

13 JUN 2014 10:13
Det blev vinst med 9-3 (5-0) i DM matchen mellan Brynäs IF FK och Årsunda IF.
  • Skapad: 13 JUN 2014 10:13

teamp15

Uppvärmning inför matchen

Bilder från matchen

Det var ett gäng taggade Årsundakillar som klev in på Måsbergets IP i årets första ”vinna eller försvinna match”. Kvartsfinal i P15 DM mot Brynäs. Brynäs hade avsparken, men på något sätt lyckades vi erövra bollen snabbt och via ett hårt perfekt inlägg, följt av en klockren avslutning så stod det, efter 27 sekunder, 1-0 till Årsunda. Våra killar hade fint passningstempo och bra inställning och i halvtid ledde vi med 5-0. Extra roligt var att coach Peter inför matchen sa att: Grabbar, nu är det P15 som gäller, det är hårda jämna matcher, och man leder inte i halvtid med 5-0 längre. (Han hade fel). Första halvlek var vår bästa för säsongen. Oerhört många fina kombinationer och bra rörelse i laget.

I andra blev det något mer avslaget, men fortfarande många fina sekvenser. Brynäs lyckas dock kruta in 3 mål varav 2 på straffar. Vi vinner till slut med 9-3 och i semifinalen möter vi nu Gefle IF hemma på Årsunda IP någon gång i mitten av Augusti.

Vi är väldigt nöjda med dagens prestation. Bra inställning, bra rörelse utan boll, många fina passningar och ett bra snack på planen

Forza Årsunda!

Målskyttar Årsunda