Utklassning i utvecklingslagets sista match för säsongen.

02 OKT 2014 10:32
Dagen efter herrlaget säkrat sin serieseger i division fyra så hade utvecklingslaget sin sista match för säsongen på Skogsvallen mot Stensätra 2. När de flesta äldre var lediga efter firande fick P15 rycka in. Det slutade med seger med 7-0.
  • Skapad: 02 OKT 2014 10:32

Match 11.00 på Skogsvallen dagen efter den sköna segern mot IK Huge för herrarna. Firande till trots så kom tre stycken seniorer till matchstart. Mikael Mannkvist, Christan Norrback-Pedersen och Henrik Pedersen. Resten av laget bestod av ledare och spelare från P15.

Det finns inte så mycket att säga om matchen mer än att Årsunda var bättre på precis allt.

Målskyttar: William Haaranen 3, Mikael Mannkvist 2, Emil Hodin, Christian Norrback-Pedersen

Resultatet innebär att Årsunda slutar 8 i årets division sex. Vi återkommer senare med en summering och analys efter säsongen.