Uppdatering om ledarna för herrlaget 2016

11 NOV 2015 09:36
Ny tränare för herrlaget till nästa säsong är Tobias Löfgren som till sin hjälp har Daniel Bernhardsson.
  • Skapad: 11 NOV 2015 09:36

IMG_7120-Edit

Årsunda IF:s tränarduo 2016, Daniel Bernhardsson och Tobias Löfgren

Vi har nu gjort klart med en ny tränarduo för herrlaget, men innan vi presenterar dem så vill vi ta tillfället att tacka Jerry och Tord för de sista två säsongerna. De har varit en stor del i det uppsving vi har haft inom Årsunda IF fotboll, men har tyvärr beslutat att kliva av efter denna säsong. Stort tack Jerry och Tord för allt ni gjort för Årsunda IF fotboll.

Ny tränare blir Tobias Löfgren. Tobias, som kallas Tobbe är 29 år gammal och bor i Valbo. Tobbe har inte något tränarerfarenhet sen tidigare, men har som spelare representerat flera klubbar. Han startade sin karriär i Brynäs, och flyttade sen som ung spelare till Sandvikens IF där han spelade 4,5 år. Ett år i IFK Sundsvall hanns också med innan han gick tillbaka till moderklubben Brynäs, där han har spelat de senaste åren.

Till sin hjälp kommer Tobias att ha Daniel Bernhardsson som assisterande tränare. Daniel kommer, precis som detta år, att spela men paralellt med detta så kommer han tillsammans med Tobbe att leda laget.

Nestor Arne Uppman, Årsundas ständige materialförvaltare, är självklart kvar och meddelar att välpumpade bollar kommer levereras redan på försäsongen 2016.

Vi ämnar att offentliggöra ytterligare en ledare som skall hjälpa Tobbe och Daniel, men eftersom allt ej är 100 % klart kring den personen så kommer vi att vänta någon vecka innan vi offentliggör vem det är.

Träningarna börjar så smått dra igång. Vi kommer att ha några lätta pass inomhus innan jul, och vi kommer att spela en internmatch den 14/11. Den riktiga hårdkörningen inför nästa säsong börjar dock först efter jul.