Truppen mot Strömsbergs IF

06 MAR 2015 11:49
Årsundas herrar spelar i morgon träningsmatch mot Strömsbergs IF på Jernvallen. Match start är satt till 16.00.
  • Uppdaterad: 15 MAR 2015 20:33

Strömsbergs IF hör hemma i DIV2 Norra Svealand och har redan hunnit möta två stycken gestrikelag. De matcherna slutade med förlust mot Sandvikens IF med 2-0 och seger mot Järbo IF med 4-0.

Lägeskoll med tränare Jerry Haaranen inför matchen:

Hur har träningsveckan varit?
Tuff och bra. Mycket konditon och mjölksyra. Tyvärr blev Stefan skadad. Under veckan har även Omar Sherif Abdi bestämt sig för att komma till Årsunda denna säsong.

Vi har haft en hel del skador och sjukdomar. Har läget förändrats?
Ungefär lika dant. 6 skadade eller borta. David Örtenhag, Benjamin Nilsson, Stefan Persson, Petter Andersson, Johan Hedin. Nygga och Enholm som ansluter senare på grund av Innebandyn.
Mikael Mannkvist och Albin Bjelkendahl Haarnanen är spellediga.

Vilka förväntningar har du inför matchen?
Strömsbergs IF är ett etablerat division två lag och det bästa laget vi kommer möta i träningsmatcherna och i kombination med att vi är kort på folk kommer vi få träna mycket försvar i morgon.

Truppen

Glenn Hadin