Tredje raka segern för P15 (uppdaterad)

18 MAJ 2014 18:48
Årsunda IF P15 vann hemma mot Brynäs IF FK med 5-2 (2-0)
  • Skapad: 18 MAJ 2014 18:48

hodor

Bilder från matchen

Vinst med 5-2 (2-0) i dagens match mot Brynäs IF FK.

Tränare Peter Ljungren om matchen:

En klart godkänd match från våran sida där vi vinner rättvist med 5-2. Vi möter ett Brynäs med många individuellt skickliga spelare där vi får jobba hårt för att skapa målchanser. I andra halvlek blir matchbilden lite speciell eftersom Brynäs stannar med 4-5 spelare efter varje anfall och skickar upp en lång boll efter varje brytning så blir det inget mittfältsspel alls. När vi saknar den där riktiga skärpan i både vårt långa och korta passningsspel så blir det väldigt mycket löpande utan boll för våra mittfältare vilket dom gör med bravur.

På plussidan: Grabbarnas oerhörda vilja och jobb för varandra. Vi är sylvassa på hörnor.

Förbättringspotential: Rulla igång spelet oftare och snabbare vid utsparkar. Rörelse utan boll. Bättre passningsspel än senast men finns mer att jobba på.

Målskyttar Årsunda IF

Emil Hodin 2, Oliver Aronsson, Jacob Björkman, Felix Friman