Storseger hemma på IP för utvecklingslaget

16 JUN 2014 22:21
Storviks hade inte mycket att sätta emot när de kom på besök och mötte unga Årsunda. Hela sju stycken 99or i dagens trupp som till slut vann med 6-1.
  • Skapad: 16 JUN 2014 22:21

hodor

Emil Hodin sätter 6-1 målet på straff

Bilder från matchen

Match i Division 6 mellan Årsunda IF - Storviks IF på Årsunda IP

Truppen: Jesper Kujanpää, Felix Friman, Noor Al-Sabti, Jonas Lånström, Elias Gärdh, William Haaranen, Mikael Mannkvist, Johan Hedin, Stefan Garcia Persson, Andreas Svensson, Emil Hodin, Jonathan Åsberg, Rasmus Högström, Fredrik Karlström

Redan på samlingen hade vi en bra känsla i laget. Stämningen var god och förutsättningarna var bra. Det här visar vi när vi kliver ut på plan. Kände redan vid första målet att matchen var vår och tre poäng skulle tas. Stundtals i första halvlek så slappnar vi av och blir lite för långa. Men Storvik utnyttjar inte chanserna vi bjuder på utan vi får hålla tätt och istället få en 3-0 ledning i paus. Andra halvlek var bra så länge vi behöll fokusen. Det var ingen tvivel om vilket lag som var det bästa idag och det syntes på plan.

Målen Årsunda IF

Emil Hodin 2, William Haaranen, Andreas Svensson, Fredrik Karlström, Mikael Mannkvist