Skutskär - Årsunda

29 AUG 2010 18:51
Herr A
  • Skapad: 29 AUG 2010 18:51

Direkt efter matchen på Träffen drog vi till Skutskär, där helgens andra match skulle spelas. I denna match kan vi kanske säga att Årsunda är ”den ständiga tvåan”. Man har vilja, men Skutskär vill mer, man har mycket boll, men Skutskär har ännu mer boll o.s.v.

Tre vilsna själar satt i publiken, två avstängda och en skadad. Kul att se dem på plats i alla fall. Dessutom kan vi en gång för alla slå fast att det är mycket enklare att spela från läktaren. Härifrån ser man ju exakt vad som blir fel och hur man ska göra.

Efter en match med ett passningsspel som inte riktigt ville fungera och en del tråkiga domslut mot sig kan snart 1-0 i baken inkasseras, en straff som såklart sattes. Innan slutsignalen tjuter hinner Skutskär spela till sig ytterligare ett mål och resultatet blir 2-0 till Skutskär. Men häng inte med huvudena – det var den första matchen utan poäng efter uppehållet – på dem igen, tagga till och hitta viljan till nästa match – då lär ni ha användning av det!!! Lycka till

Kort hittar ni på www.aiffotboll.blogg.se

Skribent: Annica Andersson