Seger i första gruppspelsmatchen för DM 2015

01 MAR 2015 20:03
Årsunda tog emot ett mycket ungt GGIK på Jernvallen. Det blev en mycket ojämn tillställning och segersiffrorna kunde skrivas till 10-1 (4-0) efter bland annat 6 mål av Andreas Svensson.
  • Skapad: 01 MAR 2015 20:03

IMG_4700

GGIK försökte med alla metoder att stoppa han, men det blev 6 mål ändå för Svensson

Bilder från matchen

Laget: Simon Persson, Nicklas Lindqvist, Andreas Ekberg, Jonas Garcia Persson, Mikael Mannkvist, Daniel Bernhardsson, Stefan Persson, Albin Bjelkedahl Haaranen, Andreas Svensson, Wille Haaranen, Martin Andersson. På bänken; Felix Friman, Christian Norrback Pedersen, Emil Hodin.

Målen för Årsunda: Andreas Svensson 6, Daniel Berhardsson 3, Martin Andersson

GGIK kom med ett ungdomslag för att möta Årsunda och det gick precis som man kunde förvänta sig. Årsunda taggade ändå till i inledningen, men när man rätt snabbt hade gått upp i 4-0 ledning så blev matchen mest en transportsträcka till slutsignalen. Efter halvtid fick de som börjat på bänken komma in.

I gruppens andra match vann Gestrike Hammarby över Skutskär med 2-0.