Seger för utvecklingslaget mot Stensätra

28 JUN 2014 22:29
Det blev vinst med 5-1 (2-0) i dagens match mot Stensätra IF 2.
  • Skapad: 28 JUN 2014 22:29

fredde_k

Bilder från matchen

Årsunda IP, Årsunda IF 2 - Stensätra IF 2

Publik: 25 + hund.

Betydligt jämnare match än siffrorna visar. Årsunda åter med ett mycket ungt lag. 5st 99or i startelvan och ytterligare två på bänken. Hampus Haaranen tillbaka från skada och gör sin första match på ett år. Niclas Carlström även han tillbaka efter ryggproblem.

Första halvlek

Årsunda kommer ut bra i första halvlek, men efter en tio minuter börjar Stensätra ta över matchen. Trots Stensätras tryck är det dock Årsunda som gör första målet genom Fredrik Karlström. I och med målet får Årsunda mera luft i lungorna och i 43e gör Karlström även 2-0.

Andra halvlek

Niclas Karlström får kliva av för ryggen håller tyvärr inte.

Frispark tidigt i andra som når fram till Hampus Haarnens huvud och i mål. Stensätra reducerar två minuter senare efter lite flipperspel i Årsundas straffområde. Bollen går ut till Stensätraspelare som curlar in den snyggt i mål.

Stensätra med mera boll än hemmalaget i andra, men målen kommer lyckligtvis för de blåklädda. Sista delen av matchen spelar Lånström i kvastrollen och det skapar nytt lugn. 4-1 kommer på högklassig frispark från Fredrik Karlström. 5-1 kommer från Emil Hodin.

Nära !? 6-1 när Emil Andersson hoppar in som forward i slutskedet av matchen och skjuter mitt på målvakten i offsideläge :) Distriktets jordigaste forward enligt Felix Friman.

I matchens sista minut blir det en hel del gurgel när stensätraspelare lämnar avtryck på Karlströms vad som surnar till rejält och drar på sig ett rött kort.

Fotografens stjärna: Hampus Haaranen tillbaka från skada och inte en match eller träning på ett år. Efter lite missbedömningar i inledningen gör han en helt fantastisk bra match.

Summering

Det är ett utvecklingslag och det är inte det viktigaste att vinna, men tre poäng ger oss lite luft under vingarna och håller oss undan från botten av tabellen. Tråkigt att problemen fortsätter för Charlie.