Seger för herrarna mot Stensätra IF

13 JUN 2014 21:24
Division fyra fredag med matchen Stensätra vs Årsunda IF, 4-0 (3-0)
  • Skapad: 13 JUN 2014 21:24

filleboy

Filip Johannesson på spelhumör

Tyvärr inga bilder från matchen (överaskades av ett tomt batteri när den skulle packas upp)

Laget: Glenna Hadin (mv), backlinjen Andreas Ekberg, Andreas Andersson, David Örtenhag Hedin, Niklas Lindkvist, inre mittfält Mattias Enholm, Daniel Bernhardsson, Anders Nygren, yttre mittfältare Johan Hedin, Filip Johannesson, toppforward Marcus Larsson, avbytare Carl-Henrik Ohlsson, Mikael Mannkvist, Jonas Lånström, William Haaranen, Elias Gärdh, Ledare: Jerry Haaranen, Tord Eriksson, Arne Uppman. Domare Mohammed Nablisi, assisterad av Johan Bentzer, Magnus Linden.

Händelser

1a halvlek

5:e, högerfrispark från Mattias som utmynnar i Stensätra frispark
7:e, Stensätra höger hörna. Daniel tappat bollen på mittfältet som ger SIF kontring efter högerkanten, blockas till hörna. Som skapar lite panik innan bollen rinner ut till intet.
0-1, 15:e, Daniel Bernhardsson lobbskjuter in bollen över hemmamålvakten från 27,5 meter. Assisterad av Mattias Enholm.
17:e, diagonalboll till Filip som halkar i inlöpt vänsterläge
18:e, Marcus provar med högerinlägg som drivs ut till Årsundas första hörna, till höger. Misslyckas till inspark.
25:e, högerhörna sedan Johan försökt dribbla sig loss efter kanten. Målvakten går ut kraftfullt och boxar bort.
28:e högerinlägg Johan som målvakten plockar till sig.
29:e Filip provar löpa ikapp lång boll och klipper till vid straffområdeslinjen. I burgaveln.
31:a, Stensätra provar med sitt första avslut, sedan Daniel halkat. Rätt i bröstet på Glenn.
0-2, 38:e, Daniel Bernhardsson, prickskjuter i krysset från 30 meter.
0-3, 42:a, Filip prickskjuter med en bredsida in trean mot mv högra stolpe. Inspel snett bakåt från Mattias som Marcus hoppar över och friställer Filip.
Halvtid: 0-3, målen 0-1 Daniel Bernhardsson, 0-2 Daniel Bernhardsson, 0-3 Filip Johannesson. Ett mycket kraftigt övertag till blå/gult. Bra och flera löpningar av Marcus Larsson. Mycket kortpassning som flera gånger öppnar till kontringsmöjligheter. Tre helt underbara mål.

2a halvlek

48:e, Stensätra provar med långskott som Glenn får slänga sig och plocka till sig.
50:e, ÅIF vänsterhörna. Filip skott tio meter utanför.
54:e, Daniel testar målvaktens högra stolpe, och ut.
59:e, matchens första varning, högerbacken i SIF
65:e, ÅIF högerhörna efter skottförsök från Daniel, från 35 meter. Hörnan tippas till ny högerhörna.
66:e, ÅIF ny högerhörna som plockas av målvakten.
0-4, 68:e, Marcus löper fram och bröstar in Johans högerinlägg
71:a, Johan Hedin ut, Carl-Henrik Ohlsson in, rakt byte
74:e, Filip fram efter vänsterkanten, rundar målvakten som halkar omkull. Missar komma runt andra gången.
75:e, Mattias fram i fint läge men skjuter fem meter utanför.
77:e, ÅIF högerhörna
84:e, Anders Nygren ut, Mikael Mannkvist in. Mikael tar högerkanten, Carl-Henrik tar Anders plats.
84:e, Stensätras första mycket öppna chans. Högerinlägg som avslutas helt fritt från två meter till vänster, rakt upp i skyn
88:e, Filip söker, söker, säker och skjuter två meter utanför högerstolpen
89:e, Marcus nickar Mikaels inlägg i stolpen
89:e, Mattias tryck i skottet som målvakten paradräddar.
Målet i andra halvlek: 0-4 Marcus Larsson.

I andra halvlek tog det fina och konstruktiva slut. Kanske på grund av att det kändes väl enkelt. Genomgående toppar i laget Daniel Bernhardsson, lojale David Örtenhag och Braveheart Andreas Andersson

Heldag vid Årsunda IP imorgon då ungdomsturneringen "Sammandraget" med 54 ungdomslag genomförs.
Laddat för nästa omgång. Serieledande IK Huge gästar Årsunda på torsdag kväll, (kvällen före midsommar). Seriefinal och ypperlig uppladdning för den svenska midsommarhelgen. Väl mött.