Seger för herrarna mot G/Hammarby

14 MAR 2015 17:41
Andra matchen i gruppspelet för Gestrike-DM. Idag med Gestrike Hammarby på motståndarsidan. Matchen slutade som väntat med seger 6-1 (4-1)
  • Uppdaterad: 15 MAR 2015 20:33

En bra inledning där Årsunda tidigt tog ledningen efter mål av Martin Andersson. Total dominas av Årsunda men G/Hammarby kvitterade ändå kort efter. Det gav motståndarlaget energi och under en period skapades det några chanser. I slutet av halvleken tog dock åter Årsunda ledningen genom mål av Daniel Bernhardsson. I och med det gick proppen ur helt och innan halvtid hann man göra både 3 och 4-1 efter mål av Martin Andersson och William Haaranen.

Andra halvlek blev en rätt ointressant historia. 5-1 gjordes av Andreas Svensson på en hörna från William Haaranen. Kort efter missar Omar bollen när han ska skjuta och tungan slinter i frustration. Rött kort direkt. Årsunda trots underläge det skapande laget. Jerry byter in CH Ohlsson, Emil Hodin, Elias Gärdh (Andreas Svensson, Martin Andersson, Albin BH). Kort därefter kontring och efter en löpning över hela plan håller Elias Gärdh undan sin försvarare och sätter 6-1 som blir slutresulatet.

G/Hammaryby kommer till match med en seriös inställning, bra snack på plan i inledningen, men man är egenteligen chanslösa över 90m minuter. Sista 20 minuterna ser man riktigt plågade ut där många i laget är helt slut. Årsunda vinner men det går inte att dra några växlar på resultatet med tanke på motståndet.

William Haarnanen sticker ut med 3 assist och 1 mål. Jonas Garcia Persson ryter i när laget stundvis tappar fokus. Omar Abdi som inte fick det att riktigt klicka idag på sin kant, fick säkerligen en tuffare match i omkädningsrummet med en rejält irriterad tränare i form av Jerry Haaranen.