Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

Så här följer du Årsunda IF

16 JUN 2014 22:24
Självklart uppdaterar vi alltid hemsidan, men det lättaste sättet att följa Årsunda IF är via Twitter!
  • Uppdaterad: 16 JUN 2014 22:54

Vill du få uppdateringar om vad som händer och när det händer gällande Årsunda IF fotboll, så är det dags att skaffa ett twitter konto.

Varför twitter?

Vi använder twitter för att det är det enklaste sättet för oss att rapportera från matcher. Att uppdatera hemsidan är en rätt omständing process, medans att skriva på twitter endast tar några sekunder oavsett om man sitter framför datorn eller är ute på språng med mobilen eller surfplatta.

Hur gör man?

För att kunna registrera sig så måste man ha en e-post adress.

För mobilen eller surfplatta så är det sedan bäst om du installerat twitter appen (då plingar det till när det händer något). För att följa via dator så går du in på www.twitter.com. Oavsett om du går via webben eller mobilen så måste du registrera ett konto (det är helt gratis).

När du är klar så söker du efter Årsunda IF Fotboll och klicka på "Följ"

Om jag vill skriva!

Om du är ledare i Årsunda IF så kontakta antingen Lars Friman eller Mathias Gärdh så får du uppgifter och intruktioner för att kunna uppdatera.

Årsunda IF Fotboll har vid dags datum 127st följare och det växer vecka för vecka.

Om det fortfarande verkar för krångligt, men du forfarande ändå är intresserad så finns jag vid de allra flesta herr och P15 matcher. Jag är den rödhåriga, runda killen med kameran. Bara att fråga så hjälper jag dig igång.