Oavgjort i första träningsmatchen

01 MAR 2015 10:29
Årsunda spelade första träningsmatchen för året. Valbo FF stod på motståndarsidan. Underläge med 0-1 i halvlek och 0-2 hämtades ikapp genom mål av Daniel Bernhardsson (på staff) och Martin Andersson.
  • Skapad: 01 MAR 2015 10:29

Bilder från matchen

Årsundas trupp:

Glenn Hadin, Niklas Lindqvist, Jonas Garcia Persson, Daniel Bernhardsson, Andreas Ekberg (ut 45), Albin Bjelkedahl Haaranen, Omar Sherif, Anderas Svensson, Emil Hodin, Martin Andersson.

På bänken: Mikael Mannkvist (in 45), Felix Friman, Stefan Persson, Simon Persson

Första halvlek

Årsunda spelar jämt med ett väldigt passivt Valbo FF. Inte speciellt många vassa målchanser för något av lagen. Valbo tar dock ledningen med 1-0 strax före vilan.

Andra halvlek

Valbo kommer ut och tar över mer och mer och gör 2-0 innan Årsunda får en staff som Bernhardsson sätter. Efter målet får Årsunda lite ny energi och lägen börjar skapas. Inlånade Omar Sheriff vinner sina dueller och är kvick på högerkanten och efter att snurrat med två Valbospelare spelar han fram Martin Andersson som tåar in kvitteringen.

Jerry Harranen: Jag är otroligt nöjd med matchen. Bägge lager spelar samma system så jag förstår att det ser passivt ut från läktaren. Vi lyckas stänga ner ytorna och Valbo blir frustrerde. Det är helt enligt gameplan.

Redan idag klockan 13:30, spelas nästa match när Årsunda möter GGIK i DM. Matchen spelas på Jernvallen.