Nu drar det igång!

13 MAR 2014 15:16
Till helgen drar försäsongen igång på allvar med hela fyra matcher inom föreningen.
  • Uppdaterad: 14 MAR 2014 14:23

A-Lag Herr

På Söndag klockan 13.00 (OBS! Ändrad tid) spelar herrlaget sin första träningsmatch på Solrosens IP i Bollnäs. Motståndaren Bollnäs GIF FF hör hemma i Hälsinglands division fyra, i vilken de slutade trea förra säsongen.

Tränare Jerry Haaranen

"Det är vår första träningsmatch och det viktigaste är att vi kommer till matchen med rätt attityd och inställning, samt att spelarna visar att de förstår grunderna i vårat anfall och försvarsspel."

Truppen är vid skrivande stund inte spikad, så vi återkommer med den.

Vi kommer försöka uppdatera från Bollnäs via Twitter. Det kommer kunna ses på startsidan.

Pojkar 15

Årsunda P-99 spelar tre matcher på Jernvallen under helgen enligt:

Lördag  08:00 Årsunda IF –Högbo AIK

Söndag 08:00 Årsunda IF – IK Brage

Söndag 11:00 Årsunda IF – Djurgårdens IF

Gästrikland P15

Under lördagen spelar Gästrikelaget P15 matcher mot Dalarna och Hälsingland på Domnarsvallen i Borlänge. I truppen från Gästrikland finns det 5 spelare från Årsunda IF:s 99:or

Vi hoppas att så många som möjligt tar möjligheten att följa någon av ovanstående aktiviteter och skall försöka att rapportera löpande på hemsidan om hur det går.