Norrham - Årsunda

30 JUN 2010 10:42
Herr A
  • Skapad: 30 JUN 2010 10:42

Glädjande att se att så många Årsunda-fans fanns på plats för att se den sista matchen innan uppehållet, trots att det var en bit att åka. Årsunda utgjorde – i mina ögon – 95% av publiken och det var fullt på läktaren.

Varför kan inte den glädjen sprida sig i laget? Man måste väl tycka att det är roligt att spela fotboll om man nu håller på med det? Visst – inte sveriges högsta serie, men väl distriktets.

Det är knappt att man gratulerar den som gör mål!

Jag hoppas att det blir roligare efter uppehållet… Jag tror att vi alla behöver ett uppehåll nu, ta vara på ledigheten och njut nu. Så ses vi om en månad och tar nya tag med ett leende på läpparna!

Matchen vanns i alla fall av Årsunda med 4-1 och idag spred man ut målskyttarna så det inte va samma som nätade J.

Här ser vi också dagens överraskning!! (för mig)

Oskar i målet!!! Bra insats ;)

Skribent: Annica Andersson