Späckat schema

26 JUN 2011 10:03
Innan fotbollsplanerna och våra Herr o Damlag får vila några veckor från fotbollen laddar vi för matcher varje kväll kl 19:00 måndag - torsdag.
  • Skapad: 26 JUN 2011 10:03

Måndag 27 juni   DAM Div 3 ÅIF-Strömsbro3

Kom och stötta våra tjejer som kan så mycket mer än vad resultatet på sistone visat. Det är viktiga poäng att kriga om.

Tisdag 28 juni    HERR Div 4 ÅIF - Kunsgården

Herrlaget har blandat och gett under vårsäsongen men nu är det upp till bevis mot starka KSK. En match som bör locka mycket publik så då passar vi på att tända grillen och servera Hamburgare.

Onsdag 29 juni   HERR Div 6 ÅIF2 - Hille IF 2

Här hoppas vi få se många Ny-Gamla Årsundakillar på plan med viljan att ta en 3 poängare. Det har varit många oavgjorda matcher men nu kanske....

Torsdag 30 juni   HERR Div 4 - SAIK

Tufft in i det sista när serien vänder. Här gäller det att ge allt och det hoppas vi att vår trogna publik ska få se LAGET göra. Finns inget att spara på när det snart blir fotbollsledigt eller hur!

Dragning i Fotbollslotteriet. Är vinnaren på plats utgår som vanligt en extra bonus så BE THERE.

Väl mött på IP alla Fotbollsvänner

Skribent: Annika Eriksson