Jerry om första veckan med laget

10 JAN 2014 16:24
Efter Bilma cup och träningsvecka med bland annat MMA och konditionstest, så kollar vi av lite hur tränarens tankar går.
  • Skapad: 10 JAN 2014 16:24

veckobrev1

Heta känslor efter första! slutsignalen i kvartsfinalen mot Järbo.

Bilma cup

Bilma cup är alltid en rolig cup att vara med i. Jag tyckte att grabbarna gjorde sitt bästa. Synd att vi åkte ut i kvartsfinalen mot Järbo på en feldömd straff.

Om att starta om igen med en ny klubb

Känslan att börja med en ny klubb är alltid lika inspirerande. Jag brukar likna det som en konstnär som börjar rita en ny tavla. Att det nu är Årsunda IF som är föreningen är inget som skrämmer mig utan det är bara roligt med det intresse som finns i bygden.

Hur har träningarna varit i veckan?

Första veckan har börjat bra. Hela gänget verkar vara mycket sugna på att komma igång. Det har varit en bra intensitet på träningarna och alla har varit med och bidragit till detta.

Vi startade upp träningsveckan med ett pass på MMA i Gävle där min bror Tomas, körde på rätt hårt. Dagen efter hade vi ett bip-test för att kolla vad vi står kondititonsmässigt. Testet visade att vi inte har så bra ork för tillfälligt, men det ska vi rätta till med tiden.

Jag tycker det är några som har stuckit ut lite extra denna vecka och det är David Örtenhag, Andreas Svensson, Filip Johannesson och Andreas Ekberg.