Jerry Haaranen - Inför matchen mot Sala FF

30 APR 2015 23:21
Tredje omgången i division 3 södra norrland spelas i morgon. Första matchen för laget som spelas hemma på Årsunda IP. Jerry Haaranen berättar lite om träingsveckan och förväntingarna på matchen mot Sala.
  • Uppdaterad: 03 MAJ 2015 10:06

Först och främst Jerry. Sparken efter tredje omgången vid förlust. Är det så illa?

Haha, nej så är det så klart inte. Reporten ringde mig efter matchen mot Mora och sa det med glimten i ögat, men det kom så klart med i tidningen.

Och hur har träningsveckan varit?

Det har varit en bra vecka med bra fart och rätt attityd på träningarna. Vi kör på som vanligt med tre pass per vecka. Måndag och Tisdag är det lite tuffare träningar medans torsdagsträningen (innan match) är lättare.

Men handen på hjärtat, Är det kris?

Vi har mycket skador i truppen och efter att inte ha förlorat en utomhusmatch på nästan ett år, har det varit lite grus i maskineriet på sistone, men det är ingen panik. Vi var förberedda på att man kan ha en poäng efter fem omgångar. Vi kommer vara konsekventa med vår ide och spel. Det är det vi tränat för och det vi tror på.

Och nu match mot Sala FF, ett riktigt tufft motstånd.

Det är på med blåstället som gäller nu och jag hoppas att det är ett frejdligt lag ni kommer få se i morgon på Årsunda IP, men det kommer så klart bli tufft. Det är de förhandstippade favoriterna som står på motståndarsidan.

Truppen mot Sala FF

Glenn Hadin