Inga poäng för herrlaget efter helgens matcher

16 AUG 2015 18:28
Igår blev det förlust för A-laget med 2-1 mot Ytterhogdal och på eftermiddagen idag för B-laget med hela 7-2 mot Gefle legends.
  • Skapad: 16 AUG 2015 18:28

20618648022_3d3613da0f_z

Bilder från matchen

Årsunda IF - Ytterhogdals IK 1-2 (0-2)

Laget: (4-1-4-1) Simon Lötberg, Andreas Ekberg, Jonas Garcia Persson, Emil Molin, Eric Lundgren, Elias Gärdh, Stefan Persson, Daniel Bernhardsson, Martin Andersson, Niklas Lindqvist, Andreas Svensson Avbytare: Dennis Olsson, Glenn Hadin, Sajidomar Mahamud Abdi, Mikael Mannkvist, Emil Hodin, Sherif Mahamud Abdi

Hemmalaget åker på tvä snabba bakåt efter en slarvig inledning på matchen. Bägger målen kommer från suveräne Brian Wake. Årsunda jobbar dock in sig i matchen och skapar en del lägen i första halvlek och borde ha haft med sig ett mål. Man fortsätter i andra och är i stora delar av matchen bättre än Ytterhogdal. En reducering kommer från Andreas Svensson som kommer förbi backen och mördar upp bollen i nättaket från snäv vinkel.

Trots bra chanser blir det dock inga flera mål för hemmalaget och matchen blåses av som ytterligare en uddamålsförlust.

Nästa match spelas den 22a borta mot Regnsjö.

Gefle Dagblad skriver följande om matchen: Ny uddamålsförlust för Årsunda

Gefle Legends - Årsunda IF 2: 7-2 (4-2)

Några bilder från matchen

Legends hade inga större problem att slå ett lättvikts Årsunda IF. För många spelare i det blågula laget väger för lätt mot seniormotstånd och när man inte får igång sitt spel som idag ,så blir det svårt att vinna.