Inför matchen mot Kungsgårdens SK

14 AUG 2014 10:10
Årsundatåget (på cykel denna gång) avgår mot Sportvallen i Kungsgården för möte mot Kungsgårdens SK, där Årsunda har revansch att hämta för förlusten i våras.
  • Skapad: 14 AUG 2014 10:10

13960399560_df7a459bcd_o

Kungsgårdens målvakt hade en bra kväll i förra mötet

Förutsättningarna

När lagen möttes på vårsäsongen slutade det med säsongens hittills enda förlust. Det var den 9e maj och matchen slutade 2-4.

Årsunda är sedan dess obesegrade och leder sedan förra omgången division fyra. Laget krossade senast Ockelbo IK hemma med hela 8-2. Laget har två oerhört avgörande matcher framför sig där man förutom Ockelbo, på tisdag möter Järbo IF hemma på Årsunda IP.

Kungsgården har blandat segrar med förluster. Totalt sju segrar och fem förluster, som räcker till en fjärdeplats i tabellen. Laget kommer från en förlust hemma mot Järbo IF senast med 1-4.

Gemensam cykling till matchen

Årsunda IF har till denna match arrangerat gemensam resa till Kungsgården. Det var ungefär en 40 anmälda i Måndags.  Cykeltåget avgår från macken i Årsunda 17.00 Sammanstrålning vid Trebo vid 17.45. Tänk på säkerheten i trafiken och använd gärna cykelhjälm. Vi vill ha alla supportrar kvar till resterande matcher!

Truppen

Årsunda kommer till match med följande lag:

Glenn Hadin
Andreas Ekberg