Inför derbyt mellan Årsunda IF och Järbo IF

11 SEP 2015 17:40
Här kommer truppen inför matchen mot Järbo IF imorgon.
  • Skapad: 11 SEP 2015 17:40

18494914602_22f1419255_o

Järbos Robert Hillbom drar ner Andreas Svensson med något grepp han lärt sig av Vinne Jones?

I morgon spelas matchen som många av oss väntat på hela säsongen på. Tyvärr är det dock att undvika den tämligen osmickrande sista platsen i division 3 som våra favoritlag från distriktet nu i slutet av säsongen kämpar om. Järbo IF vann sin senaste match hemma mot Korsnäs och har skaffat sig ett litet andrum mot de blågula och behåller sin position även om det skulle bli förlust.

Årsunda - Järbo brukar innebära spännande matcher med mycket kamp och vilja och vi förväntar oss inget undantag från det imorgon.

Från förra matchen minns vi att det var en herrans massa folk på Gullhedens IP, en jämn mållös (men spännande) match där Årsunda ändå var närmast att vinna. Glenn Hadin (tillbaka till denna match?) blev skadad. En mycket nervös Mårten Wester gjorde division 3 premiär och höll nollan och framför allt nerdragningen av Andreas Svensson i matchens slut!

Årsunda IF kommer ställa upp med följande lag:

1 Glenn Hadin

90 Mårten Wester