Inför Stensätra IF - Årsunda IF

12 JUN 2014 21:47
Imorgon kväll är det äntligen dags för match i division 4 igen för herrlaget. Vi släpper som vanligt truppen och har även lite frågor till Glenn Hadin.
  • Skapad: 12 JUN 2014 21:47

bobby

Glenn 'Bobby' Hadin. Bilden är från matchen mellan Hille IF - Årsunda IF

Det går lite rykten om att du började spela fotboll väldigt sent. Hur ligger det till med det?

Nej det stämmer inte. Jag har egentligen spelat fotboll hela livet. Började hela resan i Sandvikens IF som 5-6 åring. Sedan fortsatte det så fram tills jag var 13. På den tiden spelade jag som utespelare. Sedan blev det ett år utan fotboll, för att sedan dra igång igen, men då som målvakt för Stensätra IF i ett år.

Efter det blev det ett längre uppehåll från seriefotboll. Men för tre år sedan så blev jag tillfrågad att vara med, lite som en kul grej, så på den vägen är det. Lyckades göra några säsonger i korpen innan det blev Årsunda med, haha!

Som liten fanns det ju alltid drömmar om att kunna lyckas, men senare övergick allt till att spela för att det är så roligt som det är.

Målvakt är ju en väldigt utsatt position. Misstag får ofta en helt avgörande effekt. Vad är det som lockar med att stå i mål?

Det är just det tror jag som lockar med att vara just målvakt. Samtidigt som man kan vara utsatt så kan man någon gång ibland kanske bli hjälte med.

Vad tycker du att är dina styrkor som målvakt?

Om jag har någon styrka, så är det nog att jag är orädd. Det kostar en fot eller en smäll ibland Men det är det värt!

VM drar igång idag. (Måste ju ha en VM fråga)  Är det något du kommer följa? Favoriter? Bästa målvakten?

Ja VM ja. Klart jag ska se. Tror Belgien vinner. Dom har även den bästa målvakten.

Truppen inför matchen

Glenn Hadin