Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer

29 AUG 2010 18:46
Flickor div. 3
  • Skapad: 29 AUG 2010 18:46

Helgens första match gick av stapeln på lördagseftermiddagen, på Träffen. IK Sätra är det lag som står för motståndet. Dagen är fin, solen skiner och det är friskt, men flera klagade över att det va för kallt. Någon i mängden anser att sommaren är slut, men det vill inte jag hålla med om. Visst; det märks att det går mot slutet av fotbollssäsongen, men höst är det väl inte riktigt än!?!

Matchen är som vanligt jämn och de blå/gula tjejerna spelar riktigt bra trots att de ordinarie coacherna inte var närvarande. Dagen till ära är det Anders och Lars som får axla ansvaret att leda laget. Årsunda ligger på bra men tyvärr är det Sätra som lyckas få in bollen i mål.

Slutresultatet blir 3-1 till Sätra, men Årsundatjejerna kan vara riktigt nöjda med sin insats, alla va på tå men hade inte turen med sig.

En i Årsundaklacken  - som för övrigt var i majoritet på Träffen – slängde ur sig ett konstaterande i ett hett ÅIF-ögonblick;

”Lisa måste vara flicklagets svar på Mathias Enholm”

Och visst är hon explosiv vår Lisa och passar bra som fotbollsspelare trots att morbror inte gillar denna ”fjollsport”.

Som vanligt ligger korten på bloggen; www.aiffotboll.blogg.se

Skribent: Annica Andersson