IK Huge - Årsunda IF

20 JUN 2010 20:33
Flickor div 3
  • Skapad: 20 JUN 2010 20:33

Lördagsmatch på Kastvallen, mot HUGE.

Ingen bra dag, planen under all kritik, domare som inte ser och riktigt trötta tjejer. Det såg ut som om ingen hade ork att ta tag i spelet. Jag antar att gårdagens match på konstgräs tog på krafterna.

Tjejerna gjorde i alla fall bra ifrån sig, men det räckte inte idag. Tyvärr blev det flera mål i baken innan Årsunda kunde reducera. Totalt sett har jag full förståelse att det var något sura miner på Årsundabrudarna när slutsignalen kom och man fick lägga en sur förlust till samlingen (5-1).

Mycket ömma ben, onda armar och irriterade känslor efter den för säsongen ”fulaste” matchen.

Men ni ska ha en eloge ni tjejer som tog er igenom denna match utan att falla in i samma takter.

På sidan satt ett rejält gäng ÅIF-supportrar – som vanligt. Det är härligt att se att man vill hejja fram sitt lag – fler lag borde ta efter.

Skribent: Annica Andersson