Herr Järbo IF - Årsunda IF

20 MAJ 2010 22:45
...
  • Skapad: 20 MAJ 2010 22:45

Jag tror halva Årsunda hade åkt till Järbo dagen till ära. Det var riktigt många supportrar där för att heja fram ett något sargat Årsunda. Det hade inte gått många minuter då bollen träffade en blå/gul hand i straffområdet och domaren blåste straff. Järbo satte den och hade genast övertaget i matchen.

Första halvlek bestod i mycket hit- och dit-spel, massor av avblåsningar och andra störmoment ;) Andra halvlek hittade Årsundaspelarna i alla fall varandra bättre och satte lite press, men en extremt snabb lintott i motståndarlaget skapade farliga chanser åt ”fel” håll. Denne lintott var för övrigt den som gjorde alla Järbos tre mål.

Trevligt på denna match var de många bollkallarna som stod runt planen, de tog verkligen sitt uppdrag på allvar.

”Men ta jobbet nu gubbar i blått!!” ”va fan ser du genom skägget eller…” och ett ljungande ”NEEEEEEEEEEEJ!!!!!” (av ALLA Årsundaiter som va på plats då inkastet dömdes åt fel håll) var sådant man hörde man hörde i publiken.

Kul grej som de hade var att man fick en kommentar från hemmalagets ledning i halvtid, men kanske skulle man ha pratat med båda sidor? Eller kanske inte idag?!?

Njaä, ingen vidare match alls och tråkigt att det inte vill sig för våra gubbar?! Vad är det som är fel?
Det finns ett gäng "90:or" (som har en speciell plats i mitt hjärta) i ÅIF, men min favorit idag var nr 3 i Årsunda – han ville, han pratade, han kämpade och….

Värt att säga är att Järbos lintott faktiskt är lite av en favorit också, men att jag är lite ”störd” på att han böt till Järbo… Men som vanligt spelar han bra #14 Jonas Pettersson ;)

Skribent: Annica Andersson