Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Herr ÅIF2 - Gefle IF FF U

13 MAJ 2010 19:20
...
  • Skapad: 13 MAJ 2010 19:20

Som vanligt omges man av ett lugn när man kliver in genom porten till IP, i alla bemärkelser utom vinden – det verkar ALLTID blåsa här. Matchen hade precis börjat när jag kom och det var några själar som letat sin ner för att få sin ”dagliga dos” av fotboll live… Efter en kik på förbundets hemsida var det 20 st. som agerade publik. Detta medför att ÅIF Herrar div. 6 ligger trea i publikligan.

Matchen ska jag inte säga något om, för tyvärr fanns det ett gäng forskare i mitt huvud som ”störde” fokus… Jag kan i alla fall nämna att den ständigt utvecklingsbare PB saknades. Äldst på planen för Årsunda borde ha varit tränaren själv – och han är ju förhållandevis ung… av en bra årgång!

Nåja, kafeterian var i alla fall öppen – mysigt med en sådan fin tradition! De alltid så trogna stod för det – jag hoppas att några har skrivit upp sig som hjälp under säsongen!!!

Kaffedoften spred sig och många köpte för att hålla värmen, och fyllde säkert på i paus? Eller – vad vet jag? Som skickade folk att handla åt mig denna dag…

Men matchen då, ja det gick lite hit och dit och som vanligt är det mycket svårt för de blågula fötterna att träffa målet, men som en i publiken sa;

-          Ja, kan vi inte göra mål själva måste vi ju ta motståndarna till hjälp!

Det ligger något i det för reduceringsmålet 2-2 gjordes med hjälp av motståndarna (Gefle IF FF U) (Edvardsson stod för det första målet). Tyvärr lyckades "sta´borna" göra ett mål till och slutresultatet blev 2-3.

Inte ens att en av fansen jublade så fort Jaffa hade boll eller att "the one and only" puschade " nu måste ni börja jobba gubbar" hjälpte...det ville sig inte för det blågula andralaget idag heller.

på tal om mål...

Skribent: Annika Andersson

Postadress:
Årsunda IF - Fotboll
Främlingshemsvägen 21
81173 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290096
E-post: This is a mailto link

Se all info