Hagaström - Årsunda

26 MAJ 2010 22:31
Utvecklingslaget
  • Skapad: 26 MAJ 2010 22:31

Än en gång styrde vi kosan mot Hagaström och denna gång var det div.6-laget som stod på tur.

Första halvlek spelades lite tamt, och Haga va hela tiden ett strå vassare. I andra vaknade Årsunda till och tempot ökade – dock var det många trötta spelare (från båda lagen) som till slut flåsade av planen med en poäng med sig… 2-2 mot serieledarna, det tycker vi som va där va helt OK.

På tal om publiken så är det värt att nämnas att det var 15 st årsundafans som samlats på bänkarna bredvid planen och endast 5! Hagaströmsupportrar.

Det var i alla fall ett trevligare besök på denna idrottsplats denna gången för det va inte riktigt lika kallt och isbjörnarna hade tagit snön med sig och flyttat härifrån.

Nu håller vi alla tummar för grabbsen på fredag då Hofors kommer på besök…

Skribent: Annica Andersson