Första tävlingsmatchen för herrarna nu på Söndag

28 MAR 2014 11:24
Nu på söndag klockan 13.30, spelar Årsunda IFs herrar sin första DM-match på Jernvallen. Motståndet står division fem laget Älvkarleby IK för.
  • Skapad: 28 MAR 2014 11:24

dm_aik_aif

Älvkarleby IK spelade sin första DM-match redan förra helgen där de spelade mot 1-1 mot Hille IF. Detta blir Årsundas första tävlingsmatch utomhus för säsongen.

DM formatet

Årsunda IF spelar i grupp två tillsammans med, Hille IF, Älvkarleby IK och Jädraås Allmäna IK. Totalt 7 grupper med 26 anmälda lag.

DM inleds med gruppspel på konstgräs under mars och april. Varje lag spelar en match mot varje annat lag i sin grupp. Efter oavgjord match genomförs straffsparkstävling enligt spelreglerna där resultatet i straffsparkstävlingarna inte räknas till tabellen, utan endast används vid lika resultat efter grundserien.

Slutspel

Fri lottning gäller från och med kvartsfinaler. Kvartsfinalerna kommer att spelas 29/4. Semifinalerna kommer att spelas 27/5. Finalen spelas 10/6.

Årsundas senaste matcher:

Årsunda IF – Sandvikens IF (PA) 4-0

Bollnäs GIF FF – Årsunda IF 6-0

Älvkarleby IKs senaste matcher:

Hille IF – Älvkarleby IK 1-1

Truppen: