Förlust mot Sala FF för herrlaget

01 MAJ 2015 18:34
Hemmapremiär på riktigt (Årsunda IP) för herrlaget när tredje omgången skulle spelas mot besökande Sala FF. Trots kallt väder och regn kom hela 277st för att se fotboll. Sala FF vann matchen med 2-0 (1-0)
  • Skapad: 01 MAJ 2015 18:34

Bilder från matchen

Årsunda IF - Sala FF 0-2 (0-1)

Publik: 277

Laget: Glenn Hadin, Andreas Ekberg, Jonas Garcia Persson, Stefan Persson, Elias Gärdh, Omar Abdi, Albin Bjelkedahl Haaranen, Martin Andersson, William Haaranen, Andreas Svensson, Mathias Enholm. Avbytare: Mårten Wester, Carl-Henrik Olsson, Niklas Lindkvist, Mikael Mannkvist, Anders Nygren.

Herrlaget är fortfarande utan poäng efter att tredje omgången spelas. Sämsta möjliga inledning på matchen genom ett tidigt Sala mål. Laget med betydligt bättre attityd och inställning än tidigare matcher kommer dock tillbaka i andra halvan av första halvlek men det blir aldrig riktigt nära en kvittering. I andra halvlek ligger hoppet till vinden i ryggen. Vi skapar en del chanser men har förtvivlat svårt att komma till kvalitativa avslut. Istället för en efterlängtad kvittering gör Sala FF 2-0 i en märklig situation där publiken skriker på offside och försvararen Stefan Persson sparkas ned? (utanför situationen) Domaren visar dock på mål och det är en rejäl uppförsbacke med en 15-20minuter kvar att spela. Det blir inga mål för hemmalaget och vi kan konstatera att Sala FF var minst ett nummer för stora för oss idag.

I morgon spelar B-laget sin match i Divison 6 på Årsunda IP när de möter IK Sätra. Matchen börjar 11.00