Förlust mot Hofors för herrarna

23 MAJ 2015 18:52
Trots övertag i spelet stora delen av matchen så slutade det med en förlust ikväll för herrarna. Hofors som bara hade enstaka kontringar i andra halvlek får utdelning och vinner matchen med 1-0. (0-0)
  • Uppdaterad: 08 JUN 2016 03:33

Bilder från matchen (OBS! Inte rensat från suddiga)

Laget: Glenn Hadin, Andreas Ekberg, Jonas Garcia Persson, Dennis Olsson, Niklas Lindkvist (82), Daniel Bernhardsson, Albin Bjelkendahl Haaranen (62), Khasan Moosa, Martin Andersson, William Haaranen, Omar Abdi. Avbytare: Carl-Henrik Olsson (62), Felix Friman, Emil Hodin, Elias Gärdh (82), Mårten Wester

Första tjugo minutrarna tillhör hemmalaget Hofors, men sedan kommer Årsunda in bättre och bättre i matchen. Laget har dock väldig svårt för att skapa saker när de har bollen. Halvlekens vassaste chans har Årsunda på en hörna som dock nickas i ribban. I slutet av halvleken mattas vi åter av lite och Hofors kommer tillbaka igen.

Andra halvlek tillhör bortalaget, men som i första så är det för dåligt skärpa i sista tredjedelen av banan. För mycket offside och för många lägen där vi inte tar jobbet för att ta oss fram till bollen före motståndarna. Hofors har enstaka anfall och på ett av dem gör de det enda målet i matchen.