Förlust mot Bollnäs GIF FF efter sent mål.

23 JUN 2015 10:46
Det såg tidvis bättre ut i matchen mot Bollnäs GIF FF, men det räckte inte för poäng på grund av ett sent Bollnäs mål. Resultat 2-3 (1-2)
  • Uppdaterad: 23 JUN 2015 11:44

Årsunda IF - Bollnäs GIF FF 2-3 (1-2)

Laget: Tobias Wennergrund, Andreas Ekberg, Jonas Garcia Persson, Stefan Persson (77), Daniel Bernhardsson, Khsan Moosa, Emil Molin, Dennis Olsson, Martin Andersson, Andreas Svensson, Niklas Lindqvist (74) Avbytare: Simon Lötberg, Mikael Mannkvist, Albin, Bjelkendal Haaranen (77), Elias Gärdh (74)

Stefan Persson och Khasan Moosa vinner allt i inledningen av matchen och det ser då riktigt bra ut, men som i så många matcher förr får motståndarna ett tidigt mål. Årsunda får dock komma tillbaka i matchen efter att man gör mål på straff. Lyckan är dock kortvarig för redan i 22a minuten kommer 2-1 målet för bortalaget. Bollnäs tar över mer och på de omställ som Årsunda får så händer det inte mycket. Man saknar självförtroende, kvalitet och struktur i hur man anfaller.

Andra halvlek och Årsunda jobbar sig fram till en kvittering. Hoppet tänds när målet kommer men det blir istället Bollnäs som får energi från vårat mål. Bortalagets spel, rappare, med precision och ofta signerat bröderna Hussein som är överjävligt bra. Med två minuter kvar kommer tredje målet och det är nattsvart för hemmalaget.

Alla tre målen för bortalaget går till på ungefär samma sätt. Bollnäs vindsnabba yttrar tar sig förbi och levererar pass snett inåt bakåt och på de chanser man skapar i matchen är man ruggigt effektiva.

Till helgen väntar Forssa borta för laget och med 7 poäng upp till strecket så är läget minst sagt kritiskt.

Från Arbetarbladet

Fortsatt tungt för jumbon Årsunda