Förlust med 6-1 mot Trönö IK

12 APR 2014 18:04
Förlust i träningsmatchen mot Trönö IK på ett mycket blåsigt Stålringens IP.
  • Skapad: 12 APR 2014 18:04

Bilder från matchen på FlickR

Trönö som hör hemma i Hälsinglands division fyra (de slutade 7a i serien 2013), straffade snabbt Årsunda i inledningen av matchen och det var framför allt ett svagt försvarsspel med många enkla misstag som sedan resulterade i 2-0. Årsunda hade helt klart mest boll och skapade hela tiden chanser framåt. Strax innan halvtidsvilan så reducerade Andreas Svensson till 2-1.

I andra halvlek byter Årsunda in Pedersen, Haaranen, Friman och kort där efter Gärdh. Det ser inledningsvis ut som att trendbrottet från de sista 15 minuterna av första halvlek skulle hålla i sig, men Trönö får åter igen utdelning alldelens för enkelt.

I morgon klockan 18.00 spelar Årsunda mot Jädraås på Jernvalen. Vi hoppas att så många som möjligt har möjlighet att komma att titta.

Truppen mot Jädraås AIK

Daniel Bernhardsson