Förlust i returen mot Högbo AIK för utvecklingslaget

02 AUG 2014 15:02
Första matchen i höstsäsongen och division 6. Det slutade med förlust med 2-1.
  • Skapad: 02 AUG 2014 15:02

hogbo.jpg

Bilder från matchen

Första halvlek

Jämt och inte speciellt inspirerande fotboll i första halvlek, Högbo har hetaste chansen med ett skott i ribban. Årsunda skapar några halvchanser men det blir aldrig riktigt farligt. I halvlekens sista minutrar står Årsunda för en dubbel bjudning och Högbo gör 1-0.

Andra halvlek

Årsunda har mest boll, skapar en del lägen men inga mål. Med tio minuter kvar tappar vi bollen på egen planhalva, Högbospelare tar chansen direkt och sätter den i krysset långt utifrån, utan chans för målvakten. Hampus Haaranen flyttas upp i anfallet efter målet och nu börjar det skapas mera tryck. Årsunda får en straff med två minuter kvar som Andreas Ekberg sätter. 2-1. Matchens sista chans är en hörna på stopptid som Årsunda får slå (i mål), men domaren blåser av matchen när bollen är i luften, vilket skapar frustration både på plan och bland publik.

Kvalite, Lust och Hjärta, tre saker som jag tror alla hoppas få se mera av i nästa match som spelas lördagen den 9e Augusti, borta mot Gästrike Hammarby, för där saknades det en hel del idag.