Förlust i premiären för Årsunda 2 (Herrar)

26 APR 2014 14:10
Förlust med 0-1 när Årsundas herrlag 2, tog emot Hagaström.
  • Skapad: 26 APR 2014 14:10

wille

Wille Haaranen flyger förbi en Hagaström spelare.

Bilder från matchen

En match där Årsunda fick hålla i mycket boll, men där den riktiga udden saknades. Wille Haaranen fick chansen att ta ledningen tidigt när Hagaström orsakade en staff på grund av en hands. Wille slog dock den i vänstra stolpen. Det skapades relativt få heta målchanser i första halvlek och i halvtid var det fortfarande mållöst.

Hagaström tog över lite i början av andra halvlek och ett misstag på mitten ledde till en kontring, som målvakten Mårten Wester inte lyckades rädda. Kort därefter drog Jonathan Åsberg på sig två gula kort i snabb följd. Spel med tio man och matchcoachen för dagen Jerry Haaranen fick ändra strategi. Sista 10-15 minuterna gick Årsunda ner på en trebackslinje och började skapa en hel del målchanser men det saknades det riktiga bettet och viljan i det avgörande lägena.

Matchen slutar 0-1. Årsunda gör absolut inte en dålig match och det är nu bara att ladda om batterierna. Nästa match spelas nästa helg mot Högbo hemma på Årsunda IP.

Värt att nämna är att Årsunda kom till start med 7st spelare från P15 laget.