Förlust i bortamötet mot Gestrike Hammarby IF

01 SEP 2014 21:00
Förlust med 2-1 (0-0) efter sent mål av Hammarby. En jämn match där det hände mycket. Två röda kort, en skadad domare och avgörande mål på övertid.
  • Skapad: 01 SEP 2014 21:00

felixpass

Assistet till ledningsmålet för Årsunda. Fem minuter senare utvisad!

Bilder från matchen (Fotograf: Linda Friman)

En jämn första halvlek med få bra målchanser. Rätt mycket närkamper ledde till mycket avblåsningar från domaren. 0-0 i halvlek. I 50e minuten slår mittbacken för dagen Felix Friman en lång boll på Emil Hodin som lägger den enkel över målvakten och ger bortalaget ledningen. 5 minuter senare blir dock Felix frilägesutvisad, ett enligt de färgade bortafansen tveksamt domslut. Straff till hemmalaget och det var snabbt kvitterat. 1-1.

Årsunda står ändå efter utvisningen upp rätt bra. Men kvarten kvar blir domaren liggade med en skada och efter ett avbrottet trycker Hammarby på för avgörande målet. Trots en utvisning på Hammarbyspelare så fortsätter man gå för att vinna matchen och i sista minuten så kommer utdelningen och man vinner matchen med 2-1. Nästa match spelas på lördag mot Södra BK hemma på Årsunda IP.