Förlust för herrarna på sportvallen

14 MAJ 2014 22:43
Förlust med 3-1 borta mot Kungsgårdens SK för B-laget.
  • Skapad: 14 MAJ 2014 22:43

johan_hedin

Bilder från matchen

Första halvlek inleder vi med en ganska svag prestation där spelet inte fungerar som det ska. Vi saknar fokuseringen och hittar inte grunderna i det vi gör. Gör enkla misstag såsom missade enkla passningar och svårt att ta emot bollen. Man har inte råd att ha bjuda bort första delen av matchen. Kungsgården straffar oss med både ett och två mål helt rättvist. Men mot slutet av halvleken börjar spelet se bättre ut och vi får in en reducering.

Kliver in i omklädningsrummet i halvtidsvilan med en skön känsla. I andra halvlek så ser matchbilden helt annorlunda ut. Vi sätter passningarna och bollarna sticker inte iväg när vi tar emot dom. Vi löper både med och utan boll och alla vill vara delaktiga i spelet. Får bud på en kvittering med bollen vill sig inte in. Istället får Kungsgården in trean från ingenstans. Men vi slutar inte kämpa och fortsätter trycka på och spela på deras planhalva.

De sista femtio minutrarna tar vi med oss vidare för då spelade vi riktigt bra. Det är nytt spelsystem för samtliga så det kommer bara bli bättre ju fler matcher vi får spela.

Herrar DIV6: Kungsgårdens SK - Årsunda IF 3-1 (2-1)

Målskytt Årsunda IF: Markus Larsson