Flickor div. 3

Åbyggeby/Ockelbo - Årsunda
  • Skapad: 06 MAJ 2010 23:03

Seriepremiär

och det kunde inte börja bättre. Vi har två dagar innan match svårt att få ihop lag och ringer runt och kollar både här och där. När det sedan var dags att åka iväg till åbyggeby för denna efterlängtade premiär så har vi 13 spelare med oss.

Det var soligt och fint, en fin anläggning och helt ok plan. Vi är supertaggade inför våran första match och tjejerna ville ju inte vara sämre. Och det gav resultat, seger med 1-0 efter att  Clara Andersson kommer loss på kanten och skjuter in bollen i bortre burgaveln. Nu är vi på väg hem och kan fara med ett brett leende på läpparna. Bättre start hade vi inte kunnat hoppas på! HÄRLIGT TJEJER!!

//Tränarna

Det enda kortet som tagits på matchen (vad vi vet) är ett mobilkort = inte så bra.

Jag var inte med på denna match tyvärr eftersom jag hade andra ÅIF-åtaganden (Bingo), men nu ska jag inte missa en enda match till (hoppas jag). Ryktet säger att tjejerna spelade riktigt bra. Det låter alldeles kalasbra det inför kommande säsong. Fortsätt så här tjejer, ha roligt och spela bra fotboll...

Skribent: Annica Andersson