Dubbla segrar för P15

27 AUG 2014 23:03
Årsunda IF P15 spelade match i Söndags mot GGIK och igår mot Hille IF. Det slutade med två segrar och Årsunda grabbarna är tillbaka i toppen av tabellen.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2014 21:35

Årsunda IF - GGIK 6-0

Målskyttar: Elias Gärdh 2, William Haaranen, Emil Hodin, Oliver Aronsson, Jakob Björkman

Årsunda IF - Hille IF 8-2

Målskyttar: Hugo Eriksson 2, William Haaranen, Emil Hodin, Jonathan Åsberg, Dennis Legaspi, Adam Gustavsson, Elias Gärdh

Tränare Mathias Gärdh

Årsundas P15 lag mötte idag GGIK på hemmaplan i Årsunda. Slutresultatet blev 6-0 till hemmagrabbarna, efter en ledning med 2-0 i halvtid. Efter några matcher med stolpe ut och lägre intensitet, så var det idag ett gäng hungriga krigare som ställde upp. Många fina kombinationer och positiva signaler i både försvars- och anfallsspelet. Trots det intensiva regnvädret som öste ner under den sista kvarten var det många glada miner när domaren blåste av matchen. Nästa match är Hille IF hemma i Årsunda på tisdag.