Bilma Cup 2013

07 JAN 2013 16:30
Under den gångna helgen har vårat herrlag deltagit i Bilma Cup i Ockelbo.
På fredagen drog matcherna igång och i sin första mach mötte dom Ockelbo's 2:a lag den matchen gick dom ur med en seger på 2-1, i nästa match stod Överhärde IK på den andra sidan av mittlinjen, även den matchen slutade med en vinst denna gång med 4-3. I 3:e matchen blev den 1-1 mot Jädraås AIK & i den sista så blev det förlust mot Storvik AIF med 2-0. Dom hamnade 3:a i sin tabell men Ockelbo's 2:a lag fick vika ner sig och dom var vidare.
På söndagen gick slutspelet, i kvarten fick dom möta Gävle Latino där resultatet blev 4-0 & dom var vidare till semi. Där stod Hofors AIF 1 för motståndet matchen slutade 1-3 och finalen väntade, dit tog sig också Järbo IF, en jämn match som slutade 2-2 efter full tid och det blev straffar där vårat herrlag var strået vassare & slutresultatet blev 6-4!
  • Uppdaterad: 11 JAN 2013 15:37

STORT GRATTIS GRABBAR!

Jag önskar att jag hade varit på plats och sett detta med egna ögon!

/Ida

Skribent: Ida Lundberg