Årsundas flickor

08 JUN 2010 17:27
två orapporteradematcher
  • Skapad: 08 JUN 2010 17:27

Här kommer lite trevliga kort från de senaste matcherna.

Matchen mot IK Sätra spelades 10 mot 10, rätt tokigt att det blev så just denna match då Årsunda kom till spel med full (?) trupp! Solen lyste från klarblå himmel och det kändes som att sommaren äntligen kommit.  Matchen spelades som sagt med nio utespelare eftersom Sätra endast hade tio spelare med sig p.g.a. sena avhopp. Och med tanke på värmen så spelades matchen i tre perioder i stället för två halvlekar. Trots ett riktigt bra krigande från våra tjejer så slutade matchen oavgjort 1-1.

Matchen mot NorrHam va en riktig ”skitmatch”. Tjejerna spelade riktigt bra fotboll – eller försökte i alla fall. Tyvärr tilläts alldeles för mycket armbågar, knuffar och annat fulspel som gjorde att det blev svårt att komma någonstans utan att det slutade med en smäll av något slag. Felkast och ovan nämnda fulspel gjorde att flera av våra tjejer tappade sugen att spela vidare vilket är förståeligt… Men nu är matchen avklarad och vi kunde åka därifrån, dock med en förlust i bagaget. Matchen slutade 2-1 till NorrHam.

Skribent: Annica Andersson