Hemsidor i Idrottonline stängs ner 2022-12-31. Läs mer
Hoppa till sidans innehåll

Årsundas B-lag vann enkelt mot Åshammar IF

24 MAJ 2015 19:54
Med relativt få förstärkningar från herrtruppen så vann ändå Årsunda IF enkelt matchen mot Åshammars IF. Resultatet kunde skrivas till 5-0 (3-0) och i och med det går laget upp på andra plats i herrsexan.
  • Skapad: 24 MAJ 2015 19:54

IMG_6004

Ny för året i Årsunda P16, Viktor Näslund lirade högermitt.

Årsunda IF 2 - Åshammars IF 5-0 (3-0)

Laget: Mårten Wester, Henrik Pedersen, Felix Friman, Jesper Kujanpää, Jakob Björkman, Andreas Svensson, Oliver Aronsson, Elias Gärdh, Mikael Mannkvist, Viktor Näslund, Emil Hodin. Avbytare: Sepher Khanmohammadi, Adam Högström, Roni Batti

Kommentar från matchcoachen

En match som Årsunda äger från minut 1. Vi försöker spela med få tillslag och mycket genom mittfältet och det lyckas vi bra med. Åshammar försvarar sig bra så trots stort bollinnehav så skapar vi inte så jättemycket målchanser. Aggressivt och bra försvarsspel gör att vi inte släpper till nån riktig målchans på hela matchen.

Noterbart att Tomas Damsö nu var i motståndarlaget och den största bidragande orsaken att det inte rann iväg mer.

Noterbart 2: Det är inte så ofta han gör mål men när det blir det, så är de snygga. Sepher Khanmohammadi dundrade in 4-0.

Laget ligger nu på andra plats i herrsexan med 4 vinster och 2 förluster, men då finns det lag bakom med färre match spelade som kan gå förbi.

Nästa helg spelar laget bortamatch mot Storvik.

Skribent: Lars Friman

Postadress:
Årsunda IF - Fotboll
Främlingshemsvägen 21
81173 Årsunda

Kontakt:
Tel: 026290096
E-post: This is a mailto link

Se all info