Årsunda:s B-lag herrar nollade Forsbacka på bortaplan

18 MAJ 2015 21:35
Match i divison 6 ikväll. Med fler spelare tillgängliga från herrtruppen så hade laget inga större problem att besegra Forsbacka. Slutresultat 4-0 (2-0)
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2015 21:56

Forsbacka IK - Årsunda IF 2 0-4

Laget: Simon Lörberg, Kristian Norrback, Jesper Kujanpää, Henrik Pedersen, Niklas Lindkvist, Elias Gärdh, Mathias Enholm, Mikael Mannkvist, Albin Bjelkendahl Haaranen, Stefan Persson, Emil Hodin. Avbytare: Roni Batti, Jakob Björkman, Felix Friman

Målskyttar Årsunda: Emil Hodin 3, Mikael Mannkvist

Årsunda mötte ett mycket tungt Forsbacka IK som pressade hårt och som körde på rejält med fysiskt spel. Hemmalaget något starkare i inledningen av matchen men fick ingen utdelning på de chanser de lyckades skapa. Årsunda gör mål tidigt och med 2-0 efter 26 minuter så tar man mer och mer över matchen. I stort sett hela andra halvlek, spelar vi med alla sex budade 99or på plan. Fysiskt väger de så klart lätt, men väger upp det med bra teknik och spelförståelse. Forsbacka är helt klart det bästa laget vi mött i division 6 i år. Nästa helg väntar hemmamatch mot Åshammar.