Årsunda föll hemma mot Kungsgården.

09 MAJ 2014 22:19
Förlust med 4-2 mot ett otroligt effektivt Kungsgården.
  • Skapad: 09 MAJ 2014 22:19

headline

Bilder från matchen

Trassel med kameran idag, så bilderna kan nog vara lite hur som helst.

Årsunda vs Kungsgården, omgång nr 3, div 4 Gästrikland, 2-4 (0-2).

Laguppställning ÅIF, mv Glenn Hadin, fyrbackslinje Tomas Damsö, Andreas Ekberg, David Hedin Örtenhag, Niklas Lindkvist, inre mittfält Andreas Svensson, Daniel Bernhardsson, Nils-Olov Ohlsson, yttre mittfält Anders Nygren, Carl-Henrik Ohlsson, toppforward Filip Johanesson. Avbytare: Niklas Carlström! Johan Hedin, Mikael Mannkvist, Elias Gärdh, William Haaranen. Ledare: Jerry Haaranen, Tord Eriksson, Arne Uppman.

Domare: Joakim Nylén, Jakob Westerlind, Karim Boudiaf.

Händelserapportering

1a halvlek

8:e, högerhörna Åif, går ut i intet
13:e, vänsterhörna KSK efter ribbträff och där David styrt ut bollen till hörna
14:e, varning Nils-Olov
21:a, Carl-Henrik kastar sig ned och nickar mot mål på inlägg från höger
24:e, Daniel nickar Carl-Henriks vänsterinlägg på mål, dock inte riktigt tryck i nicken
28:e, vänsterhörna Åif sedan Khochin glidtacklat bort bollen framför Filip
31:a, Daniel provar skott från 30 meter som tippas ut till h-hörna för Åif
32:a, Filip tar skott, 5 meter till höger om mv stolpe
0-1, 35:e, Robin Krantz prickskjuter in bollen från 30 meter på halvvolley, till höger om Glenn.
37:e, Carl-Henriks vänsterinlägg nickar Daniel ned precis framför fötterna på Anders, når den inte riktigt
39:e, Åif går bort sig på ena mittbacken, KSK kontrar till vänster, Glenn parerar avslutet och även returen till v-hörna
41:a, Filip rycker loss efter högerkanten, inlägget till h-hörna
43:e, varning, Glenn efter dragit ned KSK anfallare i friläge strax innanför strafflinjen till vänster, straff
0-2, 44:e, Robin Krantz, straff
45:e, h-hörna, Åif

0-2 efter en första halvlek där gästerna hade klart den första kvarten innan hemmalaget tog över. Men skapade inte speciellt många klara målchanser. Fastnade med sina långbollar i mitten på Khochins huvud. Kändes som ett underläge med käftsmäll. Halvtid två byten. Ut gick Tomas Damsö och Anders Nygren. In kom Niklas Carlström och Johan Hedin.

2a halvlek

47:e, varning Filip Johannesson
50:e, Nils-Olov kliver av med trasigt inre ledband. In kommer Mikael Mannkvist.
0-3, 52:a, Johan Lindkvist. KSK vinner enkelt bollen till vänster, går runt på sidlinjen, spel snett inåt i mitten med avslut enkel bredsida
55:e, Åif h-hörna
56:e, Åif h-hörna, Daniel vasst avslut
57:e, KSK h-hörna
0-4, 65:e Khochin Ali vinner nickbollen utanför straffpunkten, inspel från höger
77:e, ÅIf v-hörna efter skott av Daniel
1-4, 77:e, Mikael stöter in returen efter hörnan
78:e, friläge Mikael efter vänsterkanten, bollen dock i burgaveln
80:e, KSK högerförsvarare stöter bort bollen med armen i eget försvar, ingen åtgärd
83:e, Åif, h-hörna
84:e, KSK, varning
85:e, Carl-Henrik, två avslut efter högerkanten
87:e, Glenn ger bort bollen, men KSK anfallare skjuter utanför
2-4, 88:e, Daniel placerar in frisparken från 25 meter i målvaktens högra kryss

Sammanfattning: ÅIF gick i KSK fällan. Långa bollar på ensam toppforward nickades enkelt undan av Khochin Ali. KSK försökte gå runt med längre bollar på ytterkanterna bakom Åif backarna. Efter den första tafatta kvarten hade Åif trycket men kunde inte dyrka upp motståndarna. De flesta lagen kommer säkert spela så här mot Årsunda. Kännbar skada på Nils-Olov som får vänta på operation för trasigt inre ledband.
Målen: 1-4, Mikael Mannkvist, 2-4, Daniel Bernhardsson.

Publik: 170 personer i den blöta, mörknande fredagskvällen.