Årsunda P15 kvar i toppen av tabellen efter seger mot Ockelbo IF

22 SEP 2014 14:19
Årsunda kvar i topp av pojkar division två efter att man vänder underläge till seger med 3-1 (0-1) mot Ockelbo IF. Två omgångar återstår i en mycket jämn serie.
  • Uppdaterad: 22 SEP 2014 14:27

Tränare Mathias Gärdh om matchen

Idag spelade vi en riktig höstmatch hemma på IP mot Ockelbo i pojkar div. 2. Regn hela matchen och 12 grader varmt är inget man är van med efter en sån här sommar.

Vi började matchen okej, men kom inte fram till några riktigt farliga chanser. Efter en tilltrasslad situation på en Ockelbohörna trycker de in 0-1 som står sig till halvtidsvilan.

I andra halvlek tar vi över matchen totalt och Ockelbo får slita hårt för att freda sig. 1-1 Hugo Eriksson , för dagen ny i skyttposition på våra hörnor, dunkar in en retur högt i nättaket. 2-1 Elias Gärdh knör in bollen i bortre burgaveln efter en snygg klackvägg från Jacob Björkman, och sen 3-1 avslutar Emil Hodin med ett distinkt avslut på en fin framspelning från Jonathan Åsberg.

I andra halvlek var det många fina prestationer och en bra kämpaglöd. Vinst med 3-1 och en skön revansch efter 5-1 förlusten uppe i Ockelbo tidigare i år.